2011. június 20.

Csigatörténetek 3.: Gigacsiga

Völgylogo, csigaikonok, csigadal, csiga kitüntetés ... Völgytotem, Völgyjelkép, arculat, minden más ... Lassú, de odaér, nem rohan, szeretjük. Miért pont csiga? - Csak.

Szia Anikó! Istvánnak el tudnád juttatni SOS? Szóval ki lehetne úgy alakítani a csigaházat, hogy a sok emberrel, akik vonulnak vele olyan egységet alkosson, mintha tényleg a csiga kibújt volna a házból. Aztán akik elöl mennek fognak egy egy ballont a kezükben:) Vagy táblát vagy valamit, mintha a csiga szeme lenne.

Üdv.

András

Küldve: H 2011.06.20. 23:24

------------------------------------------------------------------------------------------- 

AHOGY A CSIGA GONDOLATA SZÜLETETT

Galkó Balázs felhívta Huszár Andrást, hogy találkozzanak és beszélgessenek egy csiga pavilon tervezéséről a 20 éves Völgy kiállítás bemutatására. Huszár felhívta Pozsár Pétert a HELLO WOOD kurátorát, hogy készítsék el a  projektet a Wood fesztivál keretein belül a völgyben. Huszár felhívta Márta Istvánt, hogy egyeztessenek Pozsár Péterrel a részletekről. Márta István és Pozsár Péter úgy döntött, hogy az idei Hello Wood a Művészetek Völgyében lesz. Pallagi Anikó kétségét fejezte ki, hogy lesz-e büdzsé a kiállítás berendezésére a pavilonban, ezért alternatív funkción kezdtünk el töprengeni. A Wood fesztivál megbeszélésén kiderült, hogy Nagy Nándor is a csapatvezetők között van, aki a MOME (annó MIE) első alkotótáborában készült torony installációt tervezte. A megbeszélésen Huszár megkérte Nagy Nándit csatlakozzon a Csiga expedícióhoz, akinek azonnal beugrott az interaktív cipelhető csigaház gondolata. Huszárnak ez nagyon tetszett és felhívta Márta Istvánt, akinek szintén nagyon tetszett és kért egy skiccet a sajtótájékoztatóra. Huszár skiccelés közben rájött, hogy a vonuló emberek kiadják a csiga testét, ami Nándit megihlette és létrejött a jelenlegi illusztráció. Azóta már az MTV is bemutatta.

Csoportvezetők: Huszár András, Nagy Nándor

Az illusztrációt Nagy Nándor készítette.

A történet folytatódik:)

Üdv.

András

Küldve: K 2011.06.21. 20:20

Szerző: 
Huszár András - Nagy Nándor ▶ Hello Wood
Kategória: 
Ereklye
Történetem ideje: 
2011. június 20.
Művészetek Völgye a Youtubeon Művészetek Völgye mobil alkalmazás Művészetek Völgye jegyvásárlás

További történetek

1995. július 24.
2010. augusztus 04.
2011. július 05.
2012. július 21.

Oldalak